Frågor och Svar

Nedan finner du vanliga frågor och svar. Hittar du inget svar här så kan du alltid nå mig på instagram (@hairby.tannaz).

Kan jag boka tid hos dig?
Ja du kan kontakta mig via instagram DM @hairby.tannaz

Vad kan jag göra åt mitt slitna hår?
Först och främst klippa toppar som är kluvna som inte går att reparera. Sedan använda bra produkter. Som en bra inpackning och ett bra värmeskydd om du stylar håret med värmeverktyg. Jag kommer snart att posta en artikel som visar steg för steg och samt produkter som jag rekommenderar. Håll utkik!

Jag har färgat mitt hår svart i flera år och undrar hur många behandlingar det krävs för att bli blond?
För att bli blond kan ta tid därför är det bra att ha tålamod. Mycket för hårets kvalité och för färgens hållbarhet. Du får räkna med ca sex månader upptill 12 månader beroende på hårets skick. Det finns en mer utförlig artikel om just ”från svart till blont”.

Vad är dina bästa tips för att skydda håret i sommar?
Solskydd och inpackning rekommenderar jag. Undvik att bada håret i klor vatten och saltvatten.

Vad är ditt bästa tips för att få glans i ett livlöst hår?
Fukt givande schampo,balsam och inpackning. Om du tvättar håret för ofta så kan ditt hår bli torrt och frissigt.

Jag tvättar mitt hår varje dag men ändå blir det fettigt så himla snabbt, vad kan jag göra?
Börja med att tvätta håret mer sällan. Man ska tvätta sitt hår max två gånger i veckan. Om du tränar eller använder mycket produkter kan du skölja av. Jag rekommenderar även ett silikonfritt schampo. Du kan till exempel använda Volym schampo eller detox schampo dvs ”Djuprengörande schampo”.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.